Mijn naam is Liesette Buskens.
Gedurende 9 jaar heb ik een eigen praktijk "Psychosociale hulpverlening & coaching Liesette Buskens".
Hier is 7 jaar geleden de mindfulness bijgekomen nadat ik de opleiding hiervoor bij See True in Maastricht heb ik gevolgd.
Ik geef de trainingen enkele keren per jaar. Verder gebruik ik de mindfulness in mijn praktijk bij de hulpverlening en de coaching maar vooral ook dagelijks in mijn eigen leven.
Naast mijn eigen praktijk werk ik als docent op de Hoge school van Arnhem en Nijmegen bij Social Work Deeltijd.
Belangrijke elementen in mijn leven zijn; oog hebben voor de wereld om me heen, leven met wat er nu is. Verder vind ik het belangrijk om in ontwikkeling te blijven waardoor ik dingen blijf ontdekken de me weer nieuwe  inzichten kunnen geven.


Ik ben Saskia van der Kuijl en ik heb een 3 jarige opleiding voor Dynamische Hatha Yoga gevolgd in de traditie van Brahmrischi Viswatma Bawraji bij Ron van der Post.

Hierna ben ik mij blijven bijscholen in o.a Yoga, Ayurveda, masssage en Yoga anatomie.

Voor mij is yoga iets om te delen. Het geeft het lichaam en geest weer ruimte en met die ruimte komt er weer ontspanning. En dat laatste is vaak zoek in ons nogal drukke hectische levensbestaan.

Yoga geeft handvatten om weer stevig te gaan staan. En dat heeft mij persoonlijk al heel veel opgeleverd.

Nu met het organiseren van deze retraite in samenwerking met Liesette hoop ik nog meer mensen te kunnen inspireren om te vertrouwen op hun eigen kracht, hier ook daadwerkelijk gebruik van te gaan maken en te gaan staan als een sterke boom met zijn wortels diep in de grond. Op die manier dein je rustig mee in de storm die ook wel het leven genoemd wordt.